Prevoz putnika na autopijacama i placevima Njemačka – Holandija

Želite kupiti auto na najvećim evropskim placevima? Mi imamo riješenje!

Andrijašević DOO obavlja transport putnika na relaciji Nikšić – Grac – Frankfurt – Dortmund – Amsterdam. Polazak je nedjeljom, a uz nas posjetite ugledne njemačke i holandske auto placeve, kao i najveću auto-pijacu u Evropi, koja svake nedjelje ugosti preko 1500 automobila iz svih njemačkih i holandskih firmi.

Takođe, naša firma obavlja transport putničkih i manjih privrednih vozila iz cijele Evropske unije ka Crnoj Gori, kao i iz Crne Gore ka svim zemljama Evrope. Uvozimo i po narudžbi autodjelove za sve vrste vozila, te vršimo prodaju polovnih vozila iz uvoza.

Andrijašević DOO vrši prevoz putnika u zemljama regiona i inostranstvu lukzuznim kombijima sa udobnim putničkim sjedištima, podesivim naslonima uz svu audio (CD, MP3) i video (TV, DVD) opremu, te frižiderom i klimom. Dugogodišnje iskustvo nam pomaže da profesionalno obavljamo našu djelatnost, a brojne ture po zemljama Evrope najbolja su preporuka svim budućim korisnicima naših usluga.

Prevoz se vrši kombi vozilima 8+1.

Andrijašević DOO posjeduje i vozila za rentiranje po vrlo povoljnim cijenama. Od “malih” automobila, do kombi vozila na tri, pet, deset i mjesec dana iznajmljivanja. Takođe, dostupni su i vozači koje možete da unajmite uz rentirano vozilo.

Mogućnost plaćanja preko računa.

Više informacija na +382 (0) 69 333 – 666 ili na kontakt mail: info@andrijasevicauto.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *